BOOTCAMP I KROATIA

9. - 16. mai 2020

Fulltegnet

Turen for deg som vil ta i litt ekstra!

Dette er reisen for deg som liker å utfordre deg selv med variert trening, samtidig som du trives med å ta deg skikkelig ut. Bootcamp og intervalltrening vil gå igjen flere ganger denne uka, men det blir også roligere timer som stabilitet, yoga og coretrening. Turen ledes av Kristin Granum Rosebø som driver Kreativ Trening og folkehelsekonseptet Trening UTE. Med seg har hun Andrea Emilie Borgenvik og Nina Stensvold som instruktører og motivatorer.

MER OM TUREN:

Kristin sørger for variert og effektiv trening gjennom uka. Hennes mål er at alle deltagerne skal føle seg ivaretatt og at hver enkelt blir sett og fulgt opp. Hun vil derfor ha med seg en dyktig assistent eller to, som sørger for at du får tatt ut det lille ekstra, samtidig som du skal føle deg ekstra trygg på at du gjør øvelsene riktig. Kristin vil alltid legge opp sine økter slik at alle opplever mestring på sitt nivå. Denne reisen passer for alle som liker å ta seg litt ekstra ut, samtidig som du kan nyte Kroatia sine flotte strender og vakre natur. Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det, men to formiddager er satt av til hvile eller egne aktiviteter etter ønske. Da kan du for eksempel rusle inn til den herlige byen Rovinj, ta en båttur ut til en av de flotte øyene i nærheten, leie deg en sykkel for en kortere eller lengre tur, du kan slappe av ved det flotte bassengområdet eller den herlige stranden like nedenfor hotellet.

Teamet

Kristin, treningsreise, profil
Kristin G. Rosebø
Personlig trener

Kristin har jobbet i trenings-bransjen siden 2000, og har lang erfaring fra både treningssenter og som selvstendig næringsdrivende. Siden 2013 har hun levert alle sine tjenester via eget firma Kreativ Trening. Kristin ga ut boka "TREN UTE" i 2016.

Kreativ Trening

Overnatting

Vårt hotell i Kroatia

Hotel Eden, Natur, Treningsreise, trening, reise
Hotel Eden 4*

Hotel Eden, rom, treningsreise, treningscamp, trening, reise
Hotel Eden 4*

Hotel Eden, basseng, svømming, treningsreise, trening, reise
Hotel Eden 4*