Camp Deila 

Fuerteventura 2020

Turen er fulltegnet

Bli med Mariann Deila på en aktiv reise til Fuerteventura

Trener, coach og forfatter Mariann Deila inviterer deg med på sin fantastiske Camp Deila på Fuerteventura fra 15. mars - 22. mars 2019. På denne turen bor vi på det fantastiske 5-stjernes hotellet Fuerteventura Palace. Dette er turen for deg som virkelig vil nyte trening og avspenning i lukseriøse omgivelser.

15:03.2020:
Oslo – Fuerteventura kl. 07.25 – 12.10

22.03.2020:    
Fuerteventura – Oslo kl. 13.10 – 19.40

Land: Spania

Sted: Fuerteventura

Språk: Spansk

Innbyggertall: 74 983

Tidsforskjell fra Norge: - 1 time 

Valuta: Euro

Marianns ambisjon er å gi deg en uforglemmelig og opplevelsesrik uke, sosialt og treningsfaglig. Hun legger opp til varierte, effektive og morsomme treningsøkter som inspirerer til gjentakelse når du kommer hjem etter endt ferie. I løpet av uka får du også input på det mentale, gjennom foredrag og workshop i selvledelse.

  • Effektiv styrketrening med egen kroppsvekt og enkelt utstyr som tau og strikk. Hele kroppen og alle muskler får kjørt seg!  
  • Bootcamp og CrossFit-inspirert trening for både kondis og styrke 
  • Intervallbaserte gruppetimer med endorfin-garanti, til drivende musikk og med enkle trinn! 
  • Trening for core – mage – rygg  
  • Løpsteknikk og løpetrening 
  • Dynamisk stretching og avspenning  
  • Foredrag og workshop i mental trening

Mer om reisen:

Det blir to treningsøkter om dagen, som alle kan være med på uavhengig av fysisk utgangspunkt. Mariann legger opp til treninger som lett kan tilpasses opp og ned i nivå, slik at du alltid har et alternativ. På denne turen har vi deltakere i alle aldre – fra 25 til 70 år. Så lenge treningen er tilpasset og tilrettelagt, er det utrolig hvor mye kroppen din klarer, og du vil i løpet av uka erfare at du er mye sterkere enn du hadde trodd på forhånd. 

 

Det er selvfølgelig lov til å stå over økter, hvis kropp og dagsform tilsier det, men det blir flere anledninger til å slappe av på stranda eller ved bassengkanten. I løpet av oppholdet vil du også, på eget initiativ, få anleding til å utforske mer av den spennende øya Fuerteventura. Da kan du for eksempel besøke landsbyene Betancourt og Pájara eller den sjarmerende lille øya “Isla de Lobos” samtidig som du får opplevd sanddynene ved Corralejo. Grottene i Ajuy eller naturreservatet Jandìa kan også være verdt et besøk.

 

Lurer du på hvordan det er å være med på tur? Se videoen under!
Overnatting

Fuerteventura Palace 5*

Fuertaventura, Palace, treningsreise
Fuerteventura Palace 5*

På denne reisen bor vi på Iberostar sitt ekslusive "adults only" 5-stjernes hotell Fuerteventura Palace. Her kan du virkelig slappe av og nyte mellom alle de varierte øktene til Mariann.

Fuertaventura, Palace, treningsreise, rom
Fuerteventura Palace 5*

Flotte rom med alt en trenger for en uke med trening, sol og hygge. Alle rom har: gratis Wi-Fi, Tv, minibar, badekåpe og tøfler, hårføner, klimaanlegg, safe, kaffemaskin og balkong.

Fuertaventura, Palace, treningsreise, basseng
Fuerteventura Palace 5*