Treningsreise for voksne, til Alicante

22-29. april 2020

Bli med Bittan og Grete på treningsreise for godt voksne til Alicante!

Dette er turen for deg som vil nyte aktive dager i Spania med likesinnede. Her blir det mye morsom og variert trening med to dyktige instruktører som vil gjøre alt for at du skal få en unik treningsuke i varmen.

22.04.2020
Tromsø - Alicante: 14.30 - 19.35

29.04.2020
Alicante - Tromsø: 08.50 - 13.50

Land: Spania

Sted: Alicante

Språk: Spansk

Innbyggertall: 331 750

Tidsforskjell fra Norge: - 0 timer 

Valuta: Euro 

Fullpensjon: Frokost, lunsj og middag med drikke til maten. (Vi får med oss lunsjpakker når vi er på halvdagsturene).

I løpet av denne energigivende uka vil kunne være med på:

  • Yoga
  • Sirkeltrening
  • Styrketrening
  • Coretrening
  • Aerobic/Puls
  • Balanse og stabilitet
  • Kom i gang med skånsom løping
  • Intervalltrening
  • Sterk med strikk
  • Mobilitet og stretching

MER OM TUREN:

 Forbered deg på en gledesfylt uke med et spennende og variert treningsprogram sammen med positive og dyktige instruktører. Det blir også godt med tid til sosialt samvær, god mat, sol, bad, vin og avslapping.
 
Det blir mange ulike aktiviteter denne uka, som både gir deg utfordringer og mestringfølelse. Det blir lagt opp til at du selv kan bestemme hva du ønsker å være med på, men øktene tilpasses ditt nivå.
 
Det vil bli trening på formiddagen og litt utpå ettermiddagen hver dag. Du velger selv hvor mange og hvilke økter du vil være med på, men øktene planlegges nøye slik at du får restituert tilstrekkelig til å kunne delta på alt. Midt på dagen blir det en lengre hvile- og restitusjonspause, med unntak av en av dagene som vi skal på tur. Det vil komme mer informasjon nærmere om denne utflukten.
 

Se gjerne filmen fra hotellet

Teamet

Treningsglede for eldre, treningsreise, altea, Bittan og Grete, profil
Bittan & Grete
Personlige trenere

Bittan har en rekke kurs og sertifiseringer innen helse og trening og over 30 års arbeidserfaring innen treningsbransjen. Grete har jobbet i treningsbransjen siden 2005, fulltid siden 2010, som instruktør og Personlig Trener. Senterleder på SATS Langnes siden 2012.

Overnatting

VÅRT HOTELL

Cap nagret, hotel, spania, treningsreise, for eldre, front
Cap Negret 4*

Hotel Cap Negret ble totalrenovert i 2018, i Altea, Alicante, og gir deg sjansen til å bli betatt av Middelhavets magi på grunn av sin spesielle beliggenhet mot sjøen, sine nydelige omgivelser, og den flotte matservering.

Cap nagret, hotel, spania, treningsreise, for eldre
Cap Negret 4*

Alle rommene er nylig renovert og å gir deg det perfekte oppholdet under treningsuken. Alle rommene er lyse, samt terrasse med utsikt over Middelhavet.

Cap nagret, hotel, spania, treningsreise, for eldre, bibliotek
Cap Negret 4*

Her kan du glede deg over strandpromenaden i Altea, deilig internasjonal- og middelhavsmat med showkokking, underholdning og musikk hver dag, treningsstudio, svømmebasseng, palmer og mye mer.