Happy & Fit Treningsreise

10.10 - 17.10.2020

Påmelding

Bli med på en glad-tur der både svette og glede troner høyt på skalaen! 

Denne turen passer for alle nivåer og utgangspunkt, da vi tilpasser turen ved å ha varierte økter gjennom hele uka. Alt fra høypuls timer som tabata-økter til roligere core-timer og mobilitet til løpeturer for de som ønsker det. Turen ledes av Nina Stensvold og Maren Bjerke.

Utreise:
10. oktober 2020 Oslo - Pula kl. 17.20 - 20:00 

Hjemreise:
17. oktober 2020 Pula - Oslo kl. 20.40 - 23:20

Land: Kroatia 

Sted: Rovinj

Språk: Kroatisk

Innbyggertall: 14 294

Tidsforskjell fra Norge: + 1 timer 

Valuta: Kroatisk Kuna  

Halvpensjon består av frokost og middag. På enkelte dager blir middag byttet ut med lunsj, og motsatt.

PS! Ingen drikke er inkludert.

MER OM TUREN:

Treningsøktene vil være preget av god variasjon på høy intensitets-timer, styrketrening med og uten ytre motstand og timer med roligere tempo hvor man kan roe ned samtidig som man får treningsutbytte. Vi har stort fokus på at trening skal være gøy og lystbetont. Vårt ønske er at du etter turen skal ønske å fortsette med noe av de treningstypene vi introduserer for dere.

Vi ønsker å skape en glede rundt det å kunne bruke kroppen sin på nye og morsomme måter, eller bli enda flinkere på kjente øvelser. Etter denne turen skal du forhåpentligvis sitte igjen med en mestringsfølelse over at kroppen din KAN – og at du vil gjøre ditt beste for å ta vare på helsen din, både fysisk og mentalt, resten av livet.

Happy&fit treningsreise nina og maren trening

Du velger selv hvor mange økter du ønsker å være med på, men vi håper såklart at du vil få med deg alle øktene. Det vil være masse av tid til å oppleve Kroatia og nyte følelsen av å være på ferietur også, selv om du er på en treningsreise. Mulighetene i denne byen er mange. Du kan for eksempel rusle inn til den herlige byen Rovinj, ta en båttur ut til en av de flotte øyene i nærheten, leie deg en sykkel for en kortere eller lengre tur, eller bare slappe av ved det flotte bassengområdet eller på den herlige stranden like nedenfor hotellet.

Teamet

82235610_10156556575040759_5513409677758562304_o
Nina & Maren
Personlige trenere

Nina er utdannet Personlig trener gjennom Høgskolen i Kristiania, og jobber som PT på Treningshuset i Oslo. Hun er også gruppetreningsinstruktør og koordinator for PT og turn-avdelingen på Treningshuset.Maren er også utdannet Personlig Trener gjennom AFPT, og jobber som senterleder på Actic Treningssenter Hamar. Der har hun flere gruppetimer ukentlig i tillegg til ansvar for den daglige driften av senteret.

Overnatting

VÅRT HOTELL

Hotel Eden, Natur, Treningsreise, trening, reise
Hotel Eden 4*

Hotel Eden, rom, treningsreise, treningscamp, trening, reise
Hotel Eden 4*

Hotel Eden, basseng, svømming, treningsreise, trening, reise
Hotel Eden 4*