Frankfurter Buchmesse

Kanskje verdens viktigste podier for dagens debatt om internasjonale og sosio-politiske hendelser. 

Send forespørsel

Frankfurter Buchmesse 2019

En gang i året blir Frankfurter Buchmesse til verdens hovedstad av ideer. Det er den viktigste internasjonale handelsplassen for innhold av alle slag - fra romaner og barnebøker til vitenskapelige databaser. Her møter eksperter fra global publisering partnere fra teknologibransjen og relaterte kreative næringer som film og spill. Her tar nye samarbeid og forretningsmodeller form.

Vi har avtale med flere hoteller i Frankfurt, alt fra enkle pensjonater til fem stjerners hoteller. Valget er ditt! 
Noen av hotellene er:

  • Steigenberger Frankfurter Hof 5*
  • Radisson Blu Hotel 4*
  • Intercontinental Hotel 5*
  • Innside Residence Eurotheum 4*
  • Savoy Hotel Frankfurt 4*
  • Scandic Museumsufer 4*
  • Motel One Frankfurt Messe 3*
  • Hotel Attache 3*
  • B&B Hotel Frankfurt HBF 2*

Expert Reiser har tilrettelagt gunstige pakkeløsninger til Bokmessen i Frankfurt i over 30 år. Vi ordner alt i fra fly, hotell og eventuelle aktiviteter på stedet. Ta kontakt med oss dersom du sitter med noen ønsker rundt messen. Flybillettene varierer veldig i pris, så endelig informasjon gis ved bestilling. 

Frankfurter Buchmesse har blitt arrangert av Frankfurter Buchmesse GmbH siden 1949 da 205 tyske utstillere møttes i Paulskirche i Frankfurt til den første postkrigsbutikken. Historien bak Frankfurter Buchmesse går likevel mye lenger tilbake, helt til det 15. århundre. På den tiden var det Johannes Gutenberg som fant opp bokutskrift bare noen få kilometer fra Frankfurt sentrum.

Frankfurter Buchmesse er en av verdens viktigste podier for dagens debatt om internasjonale og sosio-politiske hendelser. 

Messen er en stor kulturell begivenhet og samler rundt 7.300 utstillere fra over 100 land. Der kommer over 275.000 besøkende, er over 4000 hendelser, nærmere 10.000 journalister og rundt 2.400 bloggere som gjør Frankfurter Buchmesse til verdens største messe for publisering hvert år.

Overnatting

Hoteller i Frankfurt

Steigenberger Frankfurter Hof
Steigenberger Frankfurter Hof 5*

Kanskje byens mest fashionable 5-stjerners hotell med beliggenhet midt i Frankfurts finansområde. Hotellet har vært her siden 1876 og er et hotell hvor du bor for "å se og bli sett". Fra hotellet er det ca. 15 minutter å gå til sentralstasjonen.

intercontinental
Intercontinental Hotel 5*

Ligger sentralt i Frankfurt med flott utsikt over elven Main. Fra hotellet er det en kort spasertur til "Gamlebyen" og sentralstasjonen. Dette er uten tvil et av byens flotteste hoteller med store rom og flotte møtelokaler. Det er ca. 10 minutter med trikk, eller 20 minutter å gå for å komme seg til bokmessen fra hotellet.

72145_16012318190039354727
Radisson Blu Hotel 4*

Hotellet har en meget uvanlig form, som et stort hjul og er et populært 4-stjerners forretningshotell. Hotellet ligger et stykke fra sentralstasjonen, i Bockenheim distriktet. Herfra kan du ta bytrikken forbi messen og videre inn til sentrum. Fra hotellet er det også mulig å gå til messen, inngang fra «nordsiden», ved messehall nr 8 og 9. Husk badetøy for deres Wellness & Fitness område i 18.etg

Innside frankfurt
Innside Residence Eurotheum 4*

Hotellet er plassert i Frankfurts "finansområde" ved Alten Oper. Herfra er det ikke langt til sentrum, og ca.15 minutter å gå til sentralstasjonen. Hotellet begynner i 22.etasje i et «glasshus» med glassheis utenpå bygningen. Hotell ligger mellom 22. og 29. etg. så det passer godt for de som er glad i høyder og god utsikt. Alle rommene er «leiligheter» med store vinduer fra gulv til tak og flott utsikt over Frankfurt.

Savoy iffa hotell frankfurt messereise messe02
Savoy Hotel Frankfurt 4*

Et fint 4-stjernes hotell rett over gaten for sentralstasjonen. Ligger derfor rett ved buss og trikk i byen med kort vei til messen. Det tar ca 5 minutter med trikken og 12 minutter å gå. Hotellet har innendørs svømmebasseng og SPA område i øverste etasje, med flott utsikt over byen. Har kanskje byens beste frokost.

motel one
Motel One Frankfurt Messe

Rett ved inngangen til bokmessen – inngang 3, finner du dette hyggelige 3-stjernershotellet. Stort, men med en veldig god atmosfære og MEGET populært på grunn av nærhet til messen. Det er også kort vei til sentralstasjonen med ca. 10 minutter å gå. Shopping sentre Skyline Plaza ligger rett over gaten.

1642696
Hotel Attache 3*

Midt mellom Frankfurt bokmesse og Sentralstasjonen finner du dette hyggelige privatdrevne 3-stjerners hotellet i et rolig område. Det er kort vei til både messen, inngang 3, og jernbanestasjonen. Shopping sentre Skyline Plaza ligger rett ved.

3157188_v4
B&B Hotel Frankfurt Hbf 2*

Et godt og enkelt 2-stjerners hotell som ligger veldig nærme sentralstasjonen i retning messen. Det er derfor en kort avstand til messehallen.

2663
Scandic Museumsufer 4*

Dette er et godt 4-stjerners hotell rett over gaten for Intercontinental. Det er kort gange til gamlebyen og sentralstasjonen. Hotellet var nyåpnet vinteren 2017/18. Scandic Museumsufer ligger midt i hjertet av livlige Frankfurt og du kan nyte utsikten over Frankfurts "skyline" eller elven Main. Beliggenheten gjør hotellet til det perfekte alternativet for både forretnings- og fritidsreisende.