EMO Hannover 

Effektivisering av fre-, skjær- og dreiemarkedet  

Send forespørsel

EMO Hannover 2019

EMO-messen i Hannover gir deg det nyeste innen maskin- og produksjonssystemer som både skjæring og forming av metall, og du finner essensen innen maskinering.

På denne messen finner du presisjonsverktøy, kontrollteknologi, tilbehør og komponenter fra automatisering av produksjonen. Som den ledende messen innen sin bransje er dette den perfekte plassen å knytte nye kontakter som er eksperter på alt fra produksjon og leverandører til maskinbransjen.

Hannover ligger nord i Tyskland og er en av verdens viktigste knutepunkt for internasjonale messer. Med verdens største messeområde kun 15 minutter fra sentrum er dette en kjent destinasjon for messe- og forretningsreisende. 

Hannover er imidlertid mer enn bare en messeby. Byen er hovedstad for den Tyske delstaten Niedersachsen som har ca. 550 000 innbyggere innenfor bygrensen. Det finnes et hyggelig bysentrum og en gammelby som gir en fin ramme rundt shopping og rolige dager på en fortauskafé. 

OM EMO

EMO-messen er bransjens tumleplass nummer én hvor beslutninger og viktige avtaler blir gjort. Verktøymaskinmessen er den ledende innen trender, innovasjon og produktlanseringer. Det er ventet over 2.100 utstillere fra hele verden på nærmere 200.000 kvm. Besøkstallet vil ligge nærmere 200.000 tilreisende fra over 110 land.

Reis til Hannover med gode kolleger. Vi tilbyr en reise med to overnattinger, og vi reiser slik at vi kan få tre hele dager på messen. Hotellet ligger i gangavstand fra messeområdet. EMO messen går både i bredde og dybde av produkter og tjenester i henhold til produksjonsområdet. EMO Hannover er også den messen som lanserer flest nyheter!