GIFA 2019

Kanskje den viktigste messen for støperiteknologi i verden. 

Bestill tur

GIFA 2019

GIFA er den viktigste messen for støperiteknologi i verden. Denne messen er en plattform for gode forretningsaktiviteter og er en indikator for innovasjoner som vil lede fremtiden.

Her finner du alt om støpeanlegg, maskiner og utstyr for å rigge ut støperi. Hvis du vil være aktivt involvert i å forme støpemarkedet i morgen, så er GIFA 2019 ikke til å gå glipp av!

I samarbeid med 

norsk-tysk

Norsk-Tysk Handelskammer er del av et verdensomspennende nettverk som har som mål å styrke bilaterale handelsforbindelser med Tyskland. De tilbyr et bredt spekter av tjenester for norske bedrifter som ønsker å etablere seg på det tyske markedet. I messeavdelingen representerer de 4 av de viktigste tyske messeselskapene i Berlin, Düsseldorf, Hannover og Köln. 

 

FELLESAFTEN PÅ BRAUHAUS UERIGE 

Et av Düsseldorfs beste bryggerihus med egen produksjon av byens berømte Dus-Alt. Her serveres typisk tysk mat som Schweinshaxe, Knödel, Pølser og Schnitzel. 
Stedet har en sentral beliggenhet midt i gamlebyen og fungerer meget godt både for mat og drikke. Restauranten kan fint ta grupper på opptil 200 personer.

Overnatting

Hotell i Düsseldorf

71759544
INTERCITY HOTEL 4*

Dette 4-stjerners hotellet ligger en to minutters gåtur fra hovedjernbanestasjonen i Düsseldorf sentrum. Alle rommene er store, moderne innredet og har alle nødvendige fasiliteter inkludert egen restaurant. Intercity er et veldig godt hotell.